donderdag 14 augustus 2014

Over ons

Salaam/Vrede,
welkom bij natuurlq!

Op deze blog zul je informatie en adviezen vinden met betrekking tot voeding en gezondheid. Hierbij zal grotendeels afkomstig zijn uit de betrouwbare bronnen van de Islam, namelijk de Quran (heilige boek) en Sunnah (levenswijze Profeet Mohammed vrede zij met hem).

Deze blog zal worden bijgehouden door 2 personen, we zullen ons even kort voorstellen.

Abu Kaliem
In mijn dagelijkse leven ben ik werkzaam als technisch tekenaar. Ik ben altijd bezig geweest om op gezond gewicht te komen, maar dit ging nooit helemaal zoals ik wilde. Ik ben me daarna gaan verdiepen in mijn voeding, 'wat eet ik'? en 'wat doet het met me?'. Na een aantal wijzigingen in mijn eetgedrag ben ik nu al bijna 2 jaar op gezond gewicht en ik voel me hierdoor lekker fit! Ik hou ervan om bezig te zijn met research op het gebied van voeding en gezondheid en ben gek op koken.

Oem Kaliem
Sinds de geboorte van onze zoon, zijn we als gezin meer bezig met onze voeding. Want ineens ben je verantwoordelijk voor de opvoeding van dat klein wondertje. Naast mijn fulltime job als trotse mama van Kaliem, ben ik sinds kort voor mezelf begonnen als Gezondheidscoach. Ik ben afgestudeerd als Gezondheidswetenschapper en heb me daarna gespecialiseerd tot Voedings-/Gezondheidscoach. Ik vind het een uitdaging om mensen te begeleiden bij het vinden van een leefstijl die bij hen past.

Wij willen graag de tips en kennis mbt voeding en gezondheid vanuit onze geloof toelichten, want de Islam is meer dan alleen een religie, het is een alles omvattende manier van leven. We hopen jullie te kunnen inspireren tot een gezonde leefstijl.

Team natuurlq

Geen opmerkingen:

Een reactie posten